Testovi mobitela

MOTOROLA V360v

V360v V360v
Ocijeni mobitel:
Osnovne informacije
Dual SIM Ne
Frekvencija 900 / 1800 / 1900
Hrvatski izbornik Da
Dimenzije uređaja (mm) 90 x 47 x 24
Masa uređaja (g) 104
Ekran i tipkovnica
Rezolucija ekrana 176 x 220
Broj boja ekrana 262.144
Tipkovnica Alfanumerička
Memorija
Telefonski imenik Neograničeno
Kamera
Rezolucija stražnje kamere 0,3 megapiksela (640 x 480)
Prijenos podataka
GPRS Da
EDGE Da
Infracrveni port (IrDA) Ne
Bluetooth Da
WAP Da
Baterija
Vrsta baterije Li-Ion
Kapacitet baterije (mAh) 1010
Vrijeme razgovora 2G (h) 9
Vrijeme čekanja 2G (h) 300
Brzo punjenje Ne
Bežično punjenje Ne
Multimedija
Diktafon Da
Glazbeni player Da
FM radio Ne
Dodatne funkcionalnosti
E-mail klijent Da
MMS Da
Java Da
Organizator Da
Gdje kupiti
Cijena 1480 kn
Info VIPnet


091 / 77 00
http://www.vipnet.hr
Cafe Mobil
Pogledajte što se na najvećem hrvatskom forumu o mobilnim komunikacijama piše o ovom proizvođaču!
Pogledajte cijenu mobitela na nabava.net
Nabava.net

 

MALO ALI VELIKO V
Autor: Krunoslav Ćosić

TELEFON KOJI U SEBI NOSI NAZIV VODAFONE SVOJIM KORISNICIMA NUDI SVE ŠTO SE NALAZI U RIJEČI VODAFONE – GLAS, PRIJENOS PODATAKA I TELEFONIRANJE

http://usporedilica.mobil.hr/usporedilica_v2/img/testovi/1148332888.jpg

S RIJEČJU VODAFONE

vlasnici se ovog telefona susreću nekoliko puta – na vanjskom i unutrašnjem dijelu kućišta nalazi se poznati Vodafoneov znak, a nakon pritiska na već desetljećima poznatu crvenu tipku ključuje se telefon, uz Vodafoneov logotip, za koji se na zaslonu nalazi i prečac za izravan pristup. S obzirom na to da je Vipnet svojim korisnicima ponudio besplatan pristup svojoj WAP stranici, prečac zaista ima smisla jer se na WAP-u danas može pronaći puno korisnih podataka. Naravno, ako vam je zaslon dovoljan. No uvjereni smo da je postojeća veličina zaslona zaista i više nego dovoljna za telefonske operacije. Već duže vrijeme Motorola na svoje mobitele ugrađuje odlične zaslone, s odličnim kontrastom i prikazom boja.

IZBORNIK

Riječ je o izborniku podijeljenom na 12 podizbornika, unutar kojih se nalazi velik broj mogućnosti. Prvi su podizbornik igrice, u kojem osim triju predefiniranih igrica jednim klikom možete doći do novih igrica. Poput velikog broja današnjih mobitela, i ovaj ima funkciju fotoaparata, a fotoaparat i videokamera nisu unutar jednog podizbornika, nego se nalaze na različitim mjestima. Riječ je o VGA fotoaparatu koji ima i 4x digitalni zoom. Poželite li fotografirati sa zatvorenim poklopcem, to neće biti moguće jer će se u slučaju da poklopac zatvorite prekinuti rad fotoaparata. Motorola je slanje fotografija podesila tako da se fotografija može poslati putem MMS poruke, a ako je poželite poslati putem Bluetootha, potrebno je otići u podizbornik Premjestiti. Memorija telefona iznosi 5 MB, a može se proširiti TransFlash karticama kapaciteta do 512 MB. U priču o povezivanju svakako će se dobro uklopiti i EDGE, tehnologija koja omogućuje velike brzine prijenosa podataka.

OSTALE FUNKCIJE

Telefonirate li za vrijeme vožnje, svakako će dobro doći odličan speakerphone, koji i u glasnijim uvjetima ispunjava svoju funkciju. S obzirom na to da današnji mobiteli imaju sve više drugih, “netelefonskih” mogućnosti, tako je i MP3 player na ovoj Motoroli jedna od njih. MP3 melodije mogu se koristiti i za dolazne pozive. Nadalje, Screen3 nova je funkcija Motorole koja omogućuje brzi pristup vijestima, sportu, zabavi i drugim sadržajima.

PREČACI

Motorola slijedi svoju staru filozofiju – što više izravnih pristupa funkcijama – stoga se do velikog broja funkcija može doći pritiskom na samo jednu tipku. Tu su i dvije tipke ugurane između funkcijskih tipaka i tipki za prekid/pozivanje, a koje se koriste za izravan pristup imeniku i evidenciji poziva. Funkcija koju ćemo sada spomenuti ne može se koristiti u domaćim GSM mrežama, a ni u mrežama susjednih zemalja, a riječ je o Push-to-talk tehnologiji, koja omogućuje jednosmjerni razgovor putem GPRS-a, slično voki-tokiju.Poput pravog naprednog mobitela, ova Motorola ima i Bluetooth. Time ne završava popis njenih funkcija (pogledajte u tablicu s karakteristikama). Ugodno korištenje.

 

 

 

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori